Lourdesreizen met Stichting Lourdeswerk Venray e.o.

Hoe kom ik daar? Met wie zal ik mee gaan? Hoe vind ik daar de weg? Hoe weet ik waar er vieringen in het Nederlands zijn? Mensen met dit soort vragen kunnen zich tot ons wenden voor een volledig verzorgde Lourdesreis.

Sinds 1980 organiseren we reizen naar Lourdes en hebben dus de nodige ervaring in de organisatie van deze bedevaarten.

Zo gaan we ook in 2024 weer naar Lourdes. De reizen die we gaan maken zijn de vertrouwde bedevaarten.  Het is zowel mogelijk om met de bus of met het vliegtuig te reizen. De eerstvolgende reis staat gepland van 27 april t/m 4 mei 2024 met de trein. Deze treinreis met de TGV verloopt als volgt: Wij vertrekken vanuit Venray met de bus naar Noord-Frankrijk. Daar stapt u in de trein, die u met hoge snelheid naar Lourdes brengt, waar u dezelfde avond nog aankomt. Tijdens deze reis zijn er ook aparte programma-onderdelen voor gezinnen en jongeren.

Tevens is het de bedoeling dat wij in september deze reis ook weer gaan maken. Deze staat voor nu gepland van 19 september t/m 27 september 2024 (busreis) en van 21 september t/m 26 september 2024 (vliegtuig).

In Lourdes vormen we één groep en sluiten ons aan bij het programma van de Limburgse bedevaart organisatie oftewel “Het huis voor de pelgrim”.
 

Wij vinden dat een ieder die graag naar Lourdes wil, deze mogelijkheid ook moet kunnen krijgen. Indien nodig zullen wij helpen dit mogelijk te maken door het geven van een korting. Onze vrijwilligers staan gedurende de gehele reis voor u klaar. Rolstoel, geen probleem. Ze zijn beschikbaar.

Voor informatie over beide reizen kunt u na 18.00 uur bellen met: Leo 06-39081416 of Jacqueline 0478-571775.  

Voorafgaand aan de bedevaartreis nodigen wij u uit op onze kennismakings-bijeenkomst. Daar zullen ook al uw vragen beantwoord worden. In Lourdes zullen de bus en vliegtuig pelgrims in hetzelfde hotel verblijven en vormen we samen één groep.

Met alle reizen gaat Nederlandse medische zorg mee. Voorgaande jaren zijn we gezamenlijk met de bus naar het vliegveld gegaan en dat is goed bevallen, dus zullen we dat dit jaar weer aan u voorstellen.
Voor informatie over deze reizen maar ook de andere reis datums kunt u contact met ons opnemen.

Vertrek met het vliegtuig is vanuit Weeze (september) en we landen in Tarbes Lourdes Airport. Vanuit Tarbes gaan we met een bus naar Lourdes.

De vertrektijden zullen later bekend worden gemaakt. De groep Venray zal verblijven in hotel Astoria-Vatican.

Wilt u een goede indruk krijgen van onze laatste bedevaarten en het allerlaatste nieuws, kijk dan eens op onze facebook-pagina https://www.facebook.com/Venraye.o/?locale=nl_NL